Facebook - Oratorij.net

Na voljo so oratorijske majice 2018

Animatorska majica prihaja letos v peščeno rjavi, otroška pa v rdeči barvi. 

Za razliko od prejšnjih let letošnje oratorijske majice nismo izbrali na natečaju. Skrb za njeno oblikovanje smo zaupali mlademu grafičnemu oblikovalcu Blažu Vrhnjaku, ki izhaja prav iz oratorijskih vod.

Poigral se je z dvema simboloma iz letošnjega priročnika, ki sta značilna za Friderika Barago: krpljami in ognjem. Stopinje v snegu, ki vodijo do ognja, do Luči, ponazarjajo na eni strani Baragovo gorečnost v njegovem oznanjevanju, ko je na krpljah po snegu prehodil na tisoče kilometrov; na drugi strani upodabljajo geslo »Eno je potrebno«, saj pot vodi do svetlega ognja, ki je lahko simbol Kristusa. Oratorijskega logotipa z letnico letos ni na rokavu, temveč je na hrbtni strani, pod ovratnikom, in je nekoliko večji.

Oratorijska majica spet prihaja na voljo v dveh barvah: za animatorje v peščeno rjavi (potiskane z rdečo), za otroke pa v rdeči (potiskane s peščeno rjavo), kar ustreza barvam letošnjega priročnika.

Z naročilom oratorijske majice 1) lahko prihranite, saj je ponudba ugodna, 2) nimate dodatnega dela z oblikovanjem, iskanjem najugodnejših ponudnikov itd. ter 3) finančno podprete Oratorij Slovenija.

Več podrobnosti in naročilnico najdete TUKAJ

Izpolnjeno naročilnico prosimo pošljite na e-naslov: pisarna@oratorij.net.

Roki za oddajo naročilnice:

1. rok: če potrebujete majice od 23. 6. do 8. 7.:    16. junij

2. rok: če potrebujete majice od 9. 7. do 5. 8.:      25. junij

3. rok: če potrebujete majice od 6. do 2. 9.:          22. julij