Facebook - Oratorij.net

Vse, kar potrebujete za Oratorij 2018

Vse informacije, ki jih potrebujete za Oratorij 2018 ...

1. Oratorijska pošta za voditelje in duhovne asistente oratorijev

2. Pomladanska srečanja animatorjev Oratorija (PSAO)

3. Prijava oratorija in naročilo oratorijskih gradiv

Po pomladanskih srečanjih animatorjev Oratorija je vsa oratorijska gradiva možno kupiti na založbi Salve na Rakovniku, priročnik pa lahko dobite tudi v drugih katoliških knjigarnah. Lahko pa jih tudi še vedno naročite preko našega spletnega obrazca.

S polnim popustom je bilo možno gradiva naročiti le pred pomladanskimi srečanji animatorjev Oratorija. Novih knjig, kakršna je oratorijski priročnik, žal izven njegove predstavitve po zakonu ne moremo prodajati po znižani ceni. Na ostala gradiva pa nudimo 10 % popust za tiste oratorije, pri katerih ima vsaj eden od voditeljev certifikat Oratorijski voditelj.

Obrazec za prijavo vašega oratorija in naročilnico oratorijskih gradiv najdete TUKAJ

Katalog letošnjih oratorijskih gradiv najdete TUKAJ.

Za več informacij se lahko obrenete tudi na: pisarna@oratorij.net.

4. Elektronska gradiva, ki jih omenja oratorijski priročnik 2018

5. Oratorijska usposabljanja

NOVOST: po novem je na voljo čisto sveži in izvirni paket TEAM BUILDING, ki bo vaši animatorski skupini omogočil 5-urno povezovalno pustolovščino ...

Posebnost oratorijskih usposabljanj je sicer, da naši trenerji izvedejo usposabljanje pri vas v župniji v obliki 2,5- ali 5-urnih delavnic. Razdeljena so po stopnjah: Animator I, Animator II, Voditelj I in Voditelj II.

6. Oratorijska himna 2018

Oratorijska himna je bila ponovno izbrana na natečaju. Izmed 12 prispelih predlogov je bila izbrana pesem »Eno je potrebno« avtorjev Jureta Plavca in Bernarda Kreča.

POSNETEK Z BESEDILOM (mp3)

Posnetek brez besedila - inštrumental (mp3)

Besedilo: Jure Plavec
Glasba: Bernard Kreč
Izvajalci: Nika Pirnat (vokal), Jure Plavec (vokal), Jerneja Rovtar (cajon), Marta Habe (klaviature), Bernard Kreč (kitara), Luka Razpotnik (bas kitara)
Snemanje in montaža: Dominik Krt, DREAM STUDIO KRT d.o.o.

Koreografija, snemanje in montaža videoposnetka: ŠO Združenja animatorjev Oratorija Koper

7. Oratorijska majica 2018

Letos oratorijske majice nismo uvrstili v naročilnico gradiv, saj je za točnejša naročila še prezgodaj. A to ne pomeni, da oratorijski majic letos ne bo. Naročilnico najdete TUKAJ. 

8. Certifikat Oratorijski voditelj

Ker smo želeli dati večjo težo liku in vlogi oratorijskega voditelja, smo lani uvedli certifikat Oratorijski voditelj. Bil je lepo sprejet, saj je zanj v prvem letu izpolnilo pogoje kar 240 voditeljev. S certifikatom imate med drugim večji popust na oratorijska gradiva ...

9. Animatorski spodbujevalnik

10. Izposoja kovčkov

Oratorij Slovenija tudi letos pripravlja didaktične kovčke za izvedbo različnih delavnic (osnovni, pirografi, graviranje, padalo …).

11. Kratek povzetek zakonodaje in pravil za delo z otroki

12. Popusti pri partnerjih Oratorija Slovenija

  • Trgovina Pri levčku - popust na ustvarjalni material: Z 20 % popustom na vse izdelke so oratorijem naproti letos stopili tudi pri trgovini Levček. Kupone za popust boste lahko dobili na PSAO-jih. 
  • Podjetje Samson Kamnik - popust na ustvarjalni material: Podjetje se odlikuje s tem, da materiale in izdelke v veliki meri proizvajajo sami. Oratorijem nudijo 10 % popust na ves material v svoji spletni trgovini ali v njihovih prostorih na Kovinarski c. 28 v Kamniku. Do popusta ste upravičeni s kodo "oratorij2018".