Leteci stabri

Naročite Oratorijsko majico 2016!

Kot je zadnja leta že v navadi in je bilo obljubljeno tudi letos, so na razpolago za naročila uradne oratorijske majice. Na natečaju za izbor motiva letošnje majice je zmagala animatorka Tadeja Bogša iz Ljutomera. Izbrana je bila, ker je lepo, mladostno in hkrati umetniško upodobila glavnega junaka letošnjega oratorija. Kot je zapisala sama v vlogi za razpis, je »majica zelo premišljena in prikazuje Ostržka. Ampak, če malo bolje pogledate, lahko v praznini Ostržkove glave vidite še človeško podobo. Gre za iluzijo, ki pripoveduje o tem, da je lutka postala človek.«

Na majici poleg tega najdete geslo letošnjega oratorija, »Zdaj gre zares«, na rokavu pa oratorijski logotip z letnico 2016.

Tudi letos bo oratorijska majica na voljo v dveh barvah: za animatorje čokoladno rjave, za otroke pa koruzno rumene barve. Potiskani sta s tiskom barve druge majice.

POMEMBNO: Ker smo dobili ugodnejšo ponudbo, kot je bila načrtovana, je cena majice nekoliko nižja od tiste v pomladanski naročilnici oratorijskih gradiv in tudi nižja od lanskoletne cene.

Več informacij o izgledu majic najdete v NAROČILNICI.

Izpolnjeno naročilnico prosimo pošljite na e-naslov: pisarna@oratorij.net.

Roki za oddajo naročilnice:

1. rok: če potrebujete majice od 25. 6. do 10. 7.    >    13. junij
2. rok: če potrebujete majice od 11. 7. do 7. 8.      >    27. junij
3. rok: če potrebujete majice od 8. do 31. 8.          >    25. julij

Morda vas zanima tudi